Η ΝΕΑ … ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το άκουσα από «πρώτο χέρι»: Γιατρός του ΕΣΥ από τους «Αναπληρωτές Διευθυντές» που τώρα θα λέγονται «Διευθυντές», είπε:
«Σώθηκα. Μου αναλογούν 5 κρεβάτια. Μου ζητάει συνάδελφος να τα νοικιάσει προς €2.500 το ένα. Σύνολο για το μήνα, €12.500. Θα τα νοικιάσω και θα πάω για ψάρεμα».
Αυτή είναι η …Μεταρρύθμιση του Αβραμόπουλου που έγινε σε αγαστή σύμπνοια με τους αιώνιους συνδικαλιστές – γιατρούς του ΠΑΣΟΚ. Να τους χαίρεστε.

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Η ΝΕΑ … ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ”

 1. Dr Παναγιώτης Παπανικολάου Says:

  Αγαπητοί Ανανώστες,

  Το επόμενο μήνυμα είναι απο κ. Τσουκάτο [Ref: http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=306340&cid=1%5D.

  ‘ Είναι γνωστό στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, πως άλλη η εικόνα των βιβλίων και άλλη η πραγματικότητα του ταμείου. Η νέα ηγεσία όμως του κόμματος, όφειλε να ζητήσει τα ανεπίσημα στοιχεία της αντίστοιχης περιόδου και να μιλήσει καθαρά με τα πρόσωπα που ασχολούνταν με τα οικονομικά. Πάνω από όλα, θεωρώ πως έπρεπε να ακούσει και εμένα. Γνωρίζουν οι πάντες άριστα, καμιά μεγάλη χορηγία (άνω του τότε νομίμου ορίου των 10.000.000 δρχ. και σήμερα των 15.000 ευρώ) δεν αναγραφόταν στα επίσημα βιβλία. Αν συνέβαινε, τα βιβλία θα απορρίπτονταν κατά το νόμιμο έλεγχό τους από τη Βουλή και οι συνέπειες θα ήταν πέραν των ποινικών κυρώσεων για την παραβίαση του νόμου περί χρηματοδότησης των κομμάτων, η μείωση κατά 50% της ετήσιας κρατικής χορηγίας (σήμερα 22 εκατ. ευρώ)».’

  Είναι σαφές πως 22 εκατ. ευρώ μεταφέρθηκαν από τον έλληνα φορολογούμενο στην αγορά ελκύσης καταναλωτών διαφορετικών πακέτων πολιτικών ιδεών. Οι κάτοικοι της ελλάδας αναγκάστηκαν να μειώσουν το επίπεδο της ευημερίας του αφού τουλάχιστον 22 εκατ. ευρώ δεν χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του κοινωνικού κράτους (Υγεία, Εκπαίδευση, Μεταφορές κλπ).

  Τό παραπάνω γεγονός δηλώνει παραβιάση του Ελληνικόύ Συντάγματος, των Ελληνικών Νόμων. Οι κάτοικοι της Ελλάδας το έχουν αποδεχτεί αδύναμα και παθητικά. Οι κάτοικοι της Ελλάδας έχουν αποτύχει να λάβουν την δύναμη και αποφασιστηκότητα για μαζικές κινητοποιήσεις απέναντι στην παραβίαση της Ελληνικής Νομοθεσίας καθώς κια για τις συνέπειες επάνω στιν ευημερία του. Οι κάτοικοι της Ελλάδας δεν έχουν μπορέσει να κινητοποιήθούν και απαιτήσουν τον σεβασμό στην δημοκρατίας δηλαδή στην πίστη και υπακοη των νόμων της Ελληνικής Δημοκρατίας. Συνεπώς, ποιά είναι η συνοχή και πίστη στούς θεσμούς της Δημοκρατίας όπως εκτελείται στην Ελλάδα?

  Ευπρόσδεκτα τα θμέτερα σχόλια.

  Με αγάπη,
  Δρ Παναγιώτης Παπανικολάου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: